Bereid je optimaal voor

Om optimaal te genieten van Run for KiKa Estafette is een goede voorbereiding vereist. Vind hier alle informatie die je nodig hebt over de deelnemersbijeenkomst, (sponsorwerving-)webinars, teamsupporters en het wisselschema. Vragen? Stel ze via: estafette@runforkika.nl

Deelnemersbijeenkomst/Webinars

Deelnemersbijeenkomst/Webinars

In voorbereiding op Run for KiKa Estafette organiseren wij één deelnemersbijeenkomst. Het is belangrijk om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, aangezien jij als deelnemer dan alles komt te weten over Run for KiKa Estafette én jij op deze dag misschien wel het runnershirt zult ontvangen!

De deelnemersbijeenkomst vindt plaats in het Postillion Hotel te Bunnik. Datum volgt!

Naast de deelnemersbijeenkomst organiseren wij webinars. Twijfel jij over deelname of wil je meer weten over wat er bij deelname komt kijken? Houd deze pagina in de gaten of stuur alvast een mailtje naar estafette@runforkika.nl

Teamsupporters

Teamsupporters

Wil jij die onmisbare schakel zijn voor de lopers in jouw team én Run for KiKa Estafette van binnenuit ervaren? Ga dan mee als teamsupporter! Per team kunnen 2 tot maximaal 4 teamsupporters mee.

Als teamsupporter:
Zet je de campingplaats op en vervoer je de bagage
Rijd je de auto(‘s) met niet-lopers naar het volgende wisselpunt
Ondersteun je jouw teamgenoten tijdens de estafette
Mag je sponsorgeld ophalen, maar dat hoeft niet
Betaal je €195 voor accommodatie en 3 maaltijden per dag.

Bij teams groter dan 4 lopers gaan vaak 2 auto's mee: 1 voor begeleiding op de route en 1 voor vervoer van de bagage en opbouw van de campingplaats.

Door jou kunnen de lopers van jouw team zich volledig concentreren op het rennen. Jij maakt voor hen het verschil én beleeft ook zelf een onvergetelijk weekend!

Wisselschema

Wisselschema

Voor de start van Run for KiKa Estafette maak je als team een verdeling van het aantal kilometers. Op deze pagina komen voorbeelden van wisselschema’s te staan.

Vanuit de organisatie ontvang je vooraf ook een routeboek. In dit routeboek geven wij dagelijks 4 wisselpunten en 3 registratiepunten als optie aan. Dit zijn punten op de route waar de volgauto altijd bij kan.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen