30 augustus t/m 1 september 2019

Voorbereiding

Wil je meer weten over een optimale voorbereiding op de vierde editie van Run for KiKa Estafette? Vind hier alle informatie die je nodig hebt. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie via estafette@runforkika.nl of 088-3665440.

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst

In voorbereiding op Run for KiKa Estafette organiseren wij informatiebijeenkomsten en webinars. Twijfel jij over deelname of wil je meer weten over wat er bij deelname komt kijken? Houd deze pagina in de gaten of stuur alvast een mailtje naar estafette@runforkika.nl

Deelnemersbijeenkomsten

Deelnemersbijeenkomsten

In voorbereiding op Run for KiKa Estafette organiseren wij één deelnemersbijeenkomst. Het is belangrijk om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, aangezien jij als deelnemer dan alles komt te weten over Run for KiKa Estafette én jij op deze dag misschien wel het runner shirt zult ontvangen!

Teamsupporters

Teamsupporters

Run for KiKa Estafette loop je in een team van minimaal 4 tot maximaal 12 lopers. Per team kan je teamsupporters meenemen. Dit raden wij zeker aan bij een team van minder dan 8 lopers. Teamsupporters rijden in de volgwagen of fietsen als navigator op de fiets naast de loper. Samen ondersteunen zij het team tijdens Run for KiKa Estafette en in de aanloop daar naartoe. Dankzij de teamsupporters kunnen de lopers zich volledig concentreren op het hardlopen. Teamsupporters zijn niet verplicht sponsorgeld op te halen.

Inschrijfkosten teamsupporters:
De inschrijfkosten bedragen 195 euro per teamsupporter. De teamsupporters maken net als de lopers gebruik van alle voorzieningen in het kamp, zoals de maaltijden en overnachtingen.

Kortom, teamsupporters zorgen voor:
  • Het navigeren op de fiets naast de loper
  • Het vervoer van materialen en lopers
  • Opbouwen en afbreken van de slaapplaatsen
  • Eventueel een camper of auto die rechtstreeks naar de volgende camping rijdt
  • En niet te vergeten: het aanmoedigen en ondersteunen van jouw teamleden

Wisselschema

Wisselschema

Voor de start van Run for KiKa Estafette maak je als team een verdeling van het aantal kilometers. Op deze pagina komen voorbeelden van wisselschema’s te staan. Klik hier om het wisselschema dag 1 van Team Nobel Vermogensbeheer te bekijken. En hier voor dag 2, dag 3 en persoonlijke wensen van de deelnemers.

Vanuit de organisatie ontvang je vooraf een routeboek. In dit routeboek geven wij dagelijks 8 wisselpunten en 2 registratiepunten als optie aan. Dit zijn punten op de route waar de volgauto altijd bij kan.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen