31 augustus t/m 2 september 2018

Volg Run for KiKa Estafette online

Vrijdag 31 augustus start de derde editie van Run for KiKa Estafette. Volg ons online via social media en wij zorgen ervoor dat jij geen moment hoeft te missen van de voorbereiding tot aan het event toe! Hoe? Bekijk het op deze pagina.

Facebook Live

Tijdens de Run for KiKa Estafette kun je een aantal momenten live volgen via Facebook! Zorg dat jij op onderstaande momenten online bent en volg Run for KiKa Estafette op de voet via de livestream.

Ga naar de Facebook-pagina van Run for KiKa Estafette en klik op "Vind ik leuk". Als je online bent, ontvang je dan vanzelf een notificatie van de life-stream en kan jij genieten van de prachtige beelden van Run for KiKa Estafette!

Instagram

Volg Run for KiKa Estafette op Instagram en mis geen moment met Instagram Stories!

Van de opbouw op donderdag tot aan de finish en cheque uitreiking op zondag. Post je eigen finish-foto met #ikloopvoorkika en laat al jouw volgers zien dat jij rent voor KiKa.

(Thuisblijvers) Whatsapp

Blijf op de hoogte van alles over Run for KiKa Estafette via Whatsapp! Maak gebruik van je mobiel, klik hier en ontvang updates, tips en een exclusieve sneak peak achter de schermen.

06 13 24 45 99

ESTAFETTE18 START

Run for KiKa Estafette App

Volg jouw favoriete deelnemer tijdens dé ultieme teamprestatie! Van start tot finish; met deze app volg jij LIVE iedere stap van de deelnemer én geef jij hem of haar een steuntje in de rug door middel van een LIVE sponsoring.

Tips

Het is de belangrijkste tip die we je kunnen geven bij het sponsorwerven: durf te vragen! Social media is daarbij heel goed te gebruiken. Hoe je dat het beste aan kan pakken?
Lees hier meer..

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen