1 t/m 3 september 2017

Tonny Wesselink

Supporter

Compass

1 op de 3 mensen krijgt kanker. Daar zitten te veel kinderen bij!

Op mijn negentiende werd ik zelf ernstig ziek (een leukemie-achtige bloedziekte) en heb ik van nabij ervaren hoe dit is voor kinderen, ouders, familie, vrienden en andere dierbaren.
Ik zag de kracht van jonge mensen, het verdriet van ouders, de machteloosheid van specialisten en tranen bij de verpleegsters. Om mij heen overleden veel jonge mensen waaronder ook jonge kinderen.

Jarenlang ben ik onder controle geweest van prof. dr. Theo de Witte van het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Hij heeft heel zijn ziel en zaligheid gegeven voor onderzoek en ontwikkeling van immunotherapie (dendritische celtherapie) voor de bestrijding van kanker. 's Ochtends stond hij aan mijn bed en 's avonds als het bezoek naar huis ging was hij er nog! Hij heeft mij rondgeleid in zijn laboratorium en laten zien hoeveel geld er nodig is voor dit soort onderzoeken.

Dit wilde ik graag met jullie delen, en ik denk dat we allemaal wel een voorbeeld in onze directe omgeving hebben waar iemand is getroffen door deze nare ziekte.
Mijn beste vriend overleed op 42-jarige leeftijd aan darm- en leverkanker!

Laten we er alles aan doen om onze kinderen hiervoor te behoeden!!

Volg mij

€ 1.440,00

Sponsor