Opbrengsten

Run for KiKa Estafette wordt in 2019 voor de vierde keer georganiseerd. Het evenement heeft sinds de eerste editie in 2016 bijna 1.000.000 euro aan sponsorgeld opgehaald. Het evenement vind gelijktijdig plaats met Giro di KiKa Nederland. De opbrengsten van Run for KiKa Estafette en Giro di KiKa Nederland gaan naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Kosten

Het grootste gedeelte van de opbrengst gaat naar KiKa om de genezingskans naar 95% te vergroten. De rest van het geld wordt geïnvesteerd in Run for KiKa Estafette en Giro di KiKa Nederland om nog meer geld op te halen. Deze investering zorgt voor meer deelnemers die meer sponsorgeld ophalen. Doordat we dat doen is en blijft Run for KiKa Estafette zo’n succes. Klik op de icoontjes onderaan de pagina voor meer uitleg.

Vragen? Mail naar estafette@runforkika.nl of bel naar 088-3665440.

Impact

KiKa organiseert elk jaar diverse evenementen om fondsen te werven. Tijdens deze evenementen kunnen jong en oud samen een onvergetelijke ervaring beleven en zich inzetten voor een mooie opbrengst voor KiKa. Het enthousiasme van alle deelnemers blijft KiKa inspireren om mooie evenementen te organiseren. 

The Event Foundation

KiKa’s motto is “groot worden door klein te blijven”. Om deze reden is de organisatie van Run for KiKa Estafette in handen van The Event Foundation. The Event Foundation schenkt de netto-opbrengst van Run for KiKa Estafette aan KiKa. Stichting The Event Foundation faciliteert fondsenwervende evenementen in opdracht van goede doelen. De daadwerkelijke organisatie besteedt The Event Foundation uit aan Emolife Event. Door haar charitatieve doelstelling schenkt The Event Foundation de opbrengsten van events en campagnes netto door aan het goede doel. The Event Foundation is door de belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Meer informatie vind je op www.eventfoundation.nl.


Team Run for KiKa Estafette

Marketing & communicatie

Fundraising & administratie

Team Run for KiKa Estafette

- Personeelskosten
- Kantoor overhead

Marketing & communicatie

- Website
- Online marketing
- Video´s
- Advertenties etc.

Fundraising & administratie

Investering in tools en kennis waardoor deelnemers gemiddeld veel meer op gaan halen dan de minimale target.
Financiële administratie, oa de verwerking van meer dan 10.000 sponsoringen.

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen