Hoe werkt het?

Loop in estafettevorm 3 marathons in 3 dagen. In een team met familie, vrienden of collega's. Dat is Run for KiKa Estafette 2019! Hardlopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. Je leest hier hoe het werkt.


Run for KiKa Estafette


De vierde editie van Run for KiKa Estafette is dé ultieme teamprestatie. Voor beginnende en ervaren hardlopers. Van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september.


Loop samen met je familie, vrienden, collega’s of trainingsmaatjes 3 marathons in 3 dagen. Loop een rivieren-, heuvel- en bosmarathon in de omgeving van Utrecht: het Groene hart van Nederland! Het doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa.

Je haalt sponsorgeld op voor KiKa. Hiervoor krijg je van ons je eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks om het benodigde sponsorgeld binnen te halen. Naast de sponsorwerving bereid je je fysiek voor op jouw estafette. We ondersteunen je met tips, webinars en een deelnemersbijeenkomst.

Het wordt een sportervaring om nooit te vergeten! Bekijk het arrangement

Je krijgt van ons:

Begeleiding in de training en voorbereiding

Het startbewijs voor de estafette

Camping-overnachting: excl. eenpersoonstent of -glampingtent

Een sportervaring om nooit te vergeten

Kies jouw ondersteuning

Tijdens Run for KiKa Estafette sta jij er nooit alleen voor. Kies de ondersteuning die het best bij jou past: ga voor het camping- of het glampingpakket. Wat je ook kiest, jij hoeft alleen maar te rennen. Weet jij nog niet welke ondersteuning jij neemt? Geen probleem. Schrijf je nu in en kies later!

Neem teamsupporters mee

Laat teamsupporters jou verzorgen, zodat jij je volledig op het rennen kunt focussen.

Lees meer

Teamsupporters

Wil jij die onmisbare schakel zijn voor de lopers in jouw team én Run for KiKa Estafette van binnenuit ervaren? Ga dan mee als teamsupporter! Per team kunnen 2 tot maximaal 4 teamsupporters mee.

Als teamsupporter:
Zet je de campingplaats op en vervoer je de bagage
Rijd je de auto(‘s) met niet-lopers naar het volgende wisselpunt
Ondersteun je jouw teamgenoten tijdens de estafette
Mag je sponsorgeld ophalen, maar dat hoeft niet
Betaal je €195 voor accommodatie en 3 maaltijden per dag.

Bij teams groter dan 4 lopers gaan vaak 2 auto's mee: 1 voor begeleiding op de route en 1 voor vervoer van de bagage en opbouw van de campingplaats.

Door jou kunnen de lopers van jouw team zich volledig concentreren op het rennen. Jij maakt voor hen het verschil én beleeft ook zelf een onvergetelijk weekend!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen