30 augustus t/m 1 september 2019
EPZ “Alleen geld geven motiveert minder dan een evenement als Run for KiKa Estafette mee te maken. Hierdoor wordt het hele bedrijf gemobiliseerd.”
SOGETI “Het is fantastisch om aan zo’n mooi doel een bijdrage te kunnen leveren en daarmee ook invulling te geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid!”
2GATHER "We hebben gemerkt dat de teamspirit die is ontstaan tijdens Run for KiKa Estafette nog steeds positieve effecten heeft op ons dagelijks werk."
KINDEROPVANG EILAND MARLYNE “Door de voorbereiding, de acties en de sportieve inzet leer je je collega’s op een andere manier kennen. Samen strijden voor een doel schept een band.”
TRIOTT GROUP “De saamhorigheid onderling is geweldig om mee te maken! Je leert je collega’s op een andere manier kennen als je gezamenlijk in tenten moet slapen en 3 dagen met elkaar optrekt.”

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen