Estafetteloper van deze week!

Wie ben jij? Stel jezelf voor!
Hoi! Ik ben Gretia Bauman, deelneemster van Team GirlPower!

Hoe ben je in aanraking gekomen met Run for KiKa Estafette?
Ik heb een eigen kapsalon Double Beauty in Spakenburg en ik ben verslaafd aan hardlopen! 🙃

Vorig jaar heb ik getraind voor de marathon van Rotterdam, want die stond natuurlijk op mijn Bucketlist! En toen dacht ik: ¨Wat is nou leuker om met al mijn loopmaatjes voor een goed doel te gaan rennen!¨ En toen, tadaaa, zag ik op Facebook de estafette voor KiKa langskomen. Gelijk heb ik de meiden van GirlPower geappt en bij de organisatie meer informatie opgevraagd. En ja, we werden gelijk gebeld en ik was meteen laaiend enthousiast!

Wat is jouw motivatie om mee te doen met Run for KiKa Estafette?
Toen begon het: we moesten geld inzamelen! Ik heb iedereen uit mijn kennissenkring een mooi berichtje gestuurd of ze mij alsjeblieft wilden sponseren voor KiKa. Want er mag geen één kind ziek zijn! Ik heb gezegd dat elke euro er eentje is en ongelofelijk, binnen één avond had ik het inschrijfgeld van 750,- euro al bij elkaar. En dat met één appje!

Wat is jouw beste tip die je andere KiKa runners mee wilt geven?
Ook als iemand de eerste keer niet reageert, stuur je een tweede bericht: je vraagt het niet voor jezelf maar voor de kids!

Welk advies zou je mee willen geven aan alle aankomende deelnemers?
We hebben afgelopen jaar meegedaan aan de estafette en dachten destijds, dit doen we gewoon één keer en klaar! Totdat we op de camping waren en de saamhorigheid meemaakten, het slapen, het eten, het rennen, de dansavond en vooral de verhalen waarom het zo belangrijk is om geld in te zamelen, te horen kregen. Tranen over je wangen! Dit heeft ons allemaal goed te pakken gehad en nog krijg ik een brok in mijn keel. Het zal je kindje maar zijn. Dit mag gewoon niet! Dus was er geen twijfel meer en vandaar dat wij gewoon weer meedoen dit jaar en nu nog meer geld in gaan zamelen en acties gaan organiseren. We gaan weer een feestje vieren met de KiKa-familie, want zo voelde het!

Heb je al succesvolle sponsoracties georganiseerd en welke acties heb je nog op de planning staan?
Dit jaar hebben wij een ❤️ voor KiKa-actie, waarbij wij een heerlijke grote koek verkopen waar je met tien personen van kunt eten! Ook gaan we bedrijven langs om te vragen of ze KiKa-ijs willen verkopen. Daarnaast hebben wij nog een grote flessenactie gepland, verkopen we loodjes en nog veel meer! Het verzinnen van acties met een team is echt ontzettend leuk en wordt ook een soort van sport!

Als tip en dat zeg ik ook steeds tegen mezelf, schaam je niet, nee heb je en ja kun je krijgen! En zeggen mensen: ¨Ja, ik ga je sponseren!¨ en heb je een week daarna nog niks gehoord? Schroom niet, gewoon vragen: ¨Vergeet je me niet?¨ Wanneer je in je achterhoofd maar onthoud dat je dit allemaal doet voor de kids, dan gaat het een stuk gemakkelijker!

Heb je zelf iets wat je kwijt wilt?
Ik hoop weer ontzettend veel deelnemers te zien eind augustus in Utrecht! Ik heb er nu al zin in!

Xx Gretia

Vraag hier de informatiebrochure aan! Of schrijf je direct in!
19-02-2019

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen