30 augustus t/m 1 september 2019

Doe mee als bedrijfsteam

Meer aandacht voor teambuilding of juist concrete invulling geven aan uw MVO-beleid? Run for KiKa Estafette is dé ultieme teamprestatie. Loop met collega’s in estafettevorm 3 marathons in 3 dagen in omgeving Utrecht. Iedere runner betaalt bij aanmelding 195 euro inschrijfgeld en haalt minimaal 750 euro sponsorgeld voor KiKa op. Bij een team van minder dan 4 personen raden wij teamsupporters aan. Teamsupporters zijn niet verplicht sponsorgeld op te halen maar kunnen het team hierin wel ondersteunen.

Opvallend

Deze uitdaging heeft door de deelname en financiële steun van uw medewerkers en relaties een groot bereik. Medewerkers vertegenwoordigen uw bedrijf met trots en geven een flinke boost aan uw naamsbekendheid.

Gezond

Run for KiKa Estafette krijgt uw complete bedrijf in beweging. Medewerkers trainen samen, motiveren anderen om zich ook in te zetten voor het goede doel middels sponsoracties én maken samen het verschil voor kinderen met kanker.

Ondernemend

De waarden en doelen van uw bedrijf worden door de medewerkers geleefd en uitgedragen. Uw MVO-beleid komt op de voorgrond te staan en de inzet van de medewerkers draagt bij aan de goede reputatie van uw bedrijf.
EPZ “Alleen geld geven motiveert minder dan een evenement als Run for KiKa Estafette mee te maken. Hierdoor wordt het hele bedrijf gemobiliseerd.”
SOGETI “Het is fantastisch om aan zo’n mooi doel een bijdrage te kunnen leveren en daarmee ook invulling te geven aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheid!”
2GATHER "We hebben gemerkt dat de teamspirit die is ontstaan tijdens Run for KiKa Estafette nog steeds positieve effecten heeft op ons dagelijks werk."
KINDEROPVANG EILAND MARLYNE “Door de voorbereiding, de acties en de sportieve inzet leer je je collega’s op een andere manier kennen. Samen strijden voor een doel schept een band.”
TRIOTT GROUP “De saamhorigheid onderling is geweldig om mee te maken! Je leert je collega’s op een andere manier kennen als je gezamenlijk in tenten moet slapen en 3 dagen met elkaar optrekt.”

Verbindend

Medewerkers van verschillende afdelingen krijgen door deze uitdaging een unieke band met elkaar. Zij verbinden daarnaast de partners van het bedrijf aan dit initiatief en versterken daarmee de bestaande relaties.

Grensverleggend

Het lopen van Run for KiKa Estafette is voor vele deelnemers grensverleggend. Alle uren die gestoken worden in training en het ophalen van het sponsorgeld, valt in het niet bij de strijd die de kinderen met kanker dagelijks moeten leveren.

Inspirerend

Uw bedrijf neemt met passie deel aan een unieke uitdaging. Medewerkers raken geïnspireerd door samen het verschil te maken. Door deelname draagt iedereen direct bij aan het te behalen doel: 95% genezingskans van kinderkanker.

195 euro inschrijfgeld. Daarvoor ontvang je:

2 overnachtingen op een goed verzorgde familiecamping.
3 maaltijden per dag en diverse snacks voor de nodige ondersteuning op de registratiepunten
Professionele fysiotherapeuten en sportmasseurs
Een uitgebreid routeboek en een GPS-route in verschillende bestandsformaten
Eén deelnemersbijeenkomst in voorbereiding op Run for KiKa Estafette
Een persoonlijke sponsorpagina op de website
Run for KiKa Estafette shirt

Wat moet je als team zelf regelen?

Volgauto voor vervoer runners & bagage
Eigen tenten voor deelnemers en teamsupporters
Teamsupporters (optioneel)
Een fiets voor de navigator op de fiets

Doe mee als supporter

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen